Verner Panton

Designeren Verner Panton formår med sit klassiske samt fascinerede design af Globelampen, at sende nogle bløde samt idylliske lysstråler ud i rummet som illustrerer hygge samt design i verdensklasse når man tænder for lampen.
Globelampen har eksisteret i mere end 45 år og er ikke bare en klassiker men derimod stadig en del af favoritterne på det danske marked samt det udenlandske.

Siden denne herlighed kom på det danske marked i 1969, har Panton ikke forsøgt at videreudvikle på Globelampen før nu. I anledningen af at Verner Panton ville kunne have fyldt 90 år, har firmaet bag Panton valgt at fejre dette ved at lave en helt ny samt mere moderne version af lampen, som nu også bliver fremstillet i det populære materiale, messing.

Den danske designer Verner Panton, var en af de meste populære samt betydningsfulde designere i hele Europa igennem 1960’erne.  Han ligger i den kategori vi vil beskrive med ord som, klassisk, stilrent samt typisk dansk design. Hans kærlighed for stærke farver kommer til udtryk via hans designs, hvor materiale som plastik, stål samt glasfiber hyppigt bliver anvendt.

S-stolen som blev designet i 1956 er et af hans første designs. Stolen er et fantastisk godt eksempel på de stærke farver samt specielle materialevalg han tit gjorde.
Panton var en af de første som sørgede for at at udvide farvepaletten til flere farver end bare de minimalistiske og neutrale.
S-stolen udviser uden tvivl Pantons alternative tankegang samt hans kærlighed for anderledes arkitektur. S-stolen har en meget atypisk form og denne stol er kun en i rækken over unikke stole med en opsigtsvækkende form som Panton har designet. F.eks. kunne stole som Kræmmerhus- samt Serie 430 stolen være værd at nævne.

Verner Panton er ikke kun kendt for hans imponerende lamper samt stole, han var derudover også kendt inden for kategorier som vægdekorationer, tekstiler samt tapeter.
Inden for disse kategorier kan man finde nogle designs, som alle bevidner hans forkærlighed for særlige ting. Disse designs udviser ligeledes 60’ernes begejstring for farver samt specielle mønstre. 

Der er ingen produkter i denne kategori.

Sådan får du rabat 

Bestemt vender handelen på hovedet, og tager udgangspunkt I hvad du har lyst til at betale, og ikke hvad der står på prisskiltet.

Opret dit bud, så sender vi det ud til vores netværk af forhandlere.
Den der først slår til, får lov at levere til dig.

Se mere i videoen nedenfor.

 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev!

Og vind Lyngbyvasen

X

Vind Lyngbyvasen

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vind en hvid Lyngbyvase (15 cm, værdi 299 kr).

Vi trækker lod hver måned. Vinderen får besked via e-mail.