Ringe

Smykker er meget vigtige for det færdige resultat af dit outfit. Her er ringe et meget vigtigt smykke, da det er med til at gøre dit look meget mere personligt og er med til at understege dit tøjvalg samt din personlige stil.
I dag kan man bære ringe på alle fingre, da vi heldigvis ikke er præget af fortidens regler vedrørende hvilke fingre man må bære ringe på samt ringenes udseende.


I dag kan vi bære ringe på alle fingre samt fingreled og i dag bruger vi meget gerne mere end en ring på hver hånd eller finger.

Det er vigtigt at dit smykkevalg snakker sammen med dit tøjvalg.


På Bestemt.dk har vi rigtig mange ringe i mange forskellige materialer, udformninger og farver. Er du til guld, så har Ole Lynggaard lavet de flotteste ring. Bl.a. hans Snake ring som kan fås i mange forskellige modeller. Men er du derimod til en ring hvor der sker lidt mere, så har designeren, Sif Jakobs lavet rigtig mange flotte ringe som er mere pyntede og glimter pga. alle zirkonerne og stenene der er anvendt.


Der er altså noget for alle i denne kategori, men skulle der være en ting du ikke kan finde, så er du mere end velkommen til at kontakte os og vi opretter hvis muligt, meget gerne det pågældende produkt til dig.

Der er ingen produkter i denne kategori.

Sådan får du rabat 

Bestemt vender handelen på hovedet, og tager udgangspunkt I hvad du har lyst til at betale, og ikke hvad der står på prisskiltet.

Opret dit bud, så sender vi det ud til vores netværk af forhandlere.
Den der først slår til, får lov at levere til dig.

Se mere i videoen nedenfor.

 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev!

Og vind Lyngbyvasen

X

Vind Lyngbyvasen

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vind en hvid Lyngbyvase (15 cm, værdi 299 kr).

Vi trækker lod hver måned. Vinderen får besked via e-mail.