Øreringe

Bestemt.dk er hjemstedet for smukke øreringe fra forskellige danske designhuse, der hver især bringer noget forskelligt med på banen. Der findes både klassiske fortolkninger af luksus og femininitet, men også opdaterede udgaver og utallige bud på smykker, der kan bruges til både hverdag og fest af den moderne og stilbevidste kvinde. Mærkerne omfatter Izabel Camille, Julie Sandlau, Sif Jakobsen, Ole Lynggaard og Georg Jensen
Øreringene fra Izabel Camille, som vi fører, er udformet elegant og i et hængende design. Med deres klart funklende sten i eksempelvis intens jadegrøn ledes tankerne hen på retro hollywoodglam og luksuriøse gallafester, som varer til den lyse morgen. Dog findes også mere moderne og stilrene designs. Fælles for Izabel Camille-smykkerne er dog, at de fanger ethvert blik, da de langt fra er skabt til blot at falde i med tapetet.
Der findes også et bredt udvalg af Julie Sandlau-øreringe på Bestemt.dk. Julie Sandlaus design er feminint, hvilket kommer til udtryk i de smukt svungne øreringe, som er perfekte til en finere anledning, eller blot til kvinden, der ønsker at bringe luksus ind i dagligdagen. Udtrykket er en fortolkning af det klassisk feminine som værende præget af elegante udsmykninger i form af smukke smykkesten i klare og sarte farver, eksempelvis ferskenfarvede månesten og isblå krystaller. Der gøres desuden ofte brug af facetslebne hvide zirkoner, som holder fast i det klassiske smykkelook. Smykkerne fås både i sølv og guld, og i en variation af hængende og tætsiddende styles.
På Bestemt.dk kan du også byde på smukke øreringe fra mærket Sif Jakobsen. Sif Jakobsen-øreringene, som føres, defineres alle af, at de glimter og glitrer af de mange smukke facetslebne zirkoner, som er centrale for øreringenes udtryk. Selvom smykkernes mange sten giver dem et festligt præg, er det langt fra ensbetydende med, at et par Sif Jakobsen-øreringe ikke kan blive trofaste hverdagsledsagere. Eftersom stenene er ganske små, bevares det simple i udtrykket – et eksempel på, hvordan Sif Jakobsen formår at balancere hverdag og fest i sine øreringe, og gør dem til et moderne smykke, der kan bruges alle livets dage.
Øreringene fra Ole Lynggaard har et simpelt og gennemført, ungt udtryk. De er alle formet som hjerter, og findes i både guld, hvidguld og rosaguld, samt med eller uden klare brillanter. Disse Ole Lynggaard øreringe er perfekte til unge piger, eller blot kvinden, der ønsker at bære øreringe, der udstråler stilren, sød romantik samt, ikke mindst, en enorm kærlighed til gennemført kvalitetssmykkehåndværk - sådan, som alle Ole Lynggaard-smykker gør det.
Øreringene fra Georg Jensen repræsenterer derimod det mere rå og robuste i smykkedesign, som i de nøje udvalgte styles på Bestemt.dk formår at bestå side om side med et feminint udtryk. Eksempelvis fås øreringe med sorte, blanke agater i, som adskiller sig fra meget af det, der ellers ses i smykkeverdenen i disse sæsoner. Der findes også et par tætsiddende, geometrisk inspirerede øreringe, som repræsenterer en moderne og mere diskret udgave af luksus. Dog kan man også byde på et par klassiske Daisy øreringe, som er en velkendt favorit for de danske kvinder gennem mange år, og som klæder hvert et outfit.

Der er ingen produkter i denne kategori.

Sådan får du rabat 

Bestemt vender handelen på hovedet, og tager udgangspunkt I hvad du har lyst til at betale, og ikke hvad der står på prisskiltet.

Opret dit bud, så sender vi det ud til vores netværk af forhandlere.
Den der først slår til, får lov at levere til dig.

Se mere i videoen nedenfor.

 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev!

Og vind Lyngbyvasen

X

Vind Lyngbyvasen

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vind en hvid Lyngbyvase (15 cm, værdi 299 kr).

Vi trækker lod hver måned. Vinderen får besked via e-mail.