Herresmykker

Engang var smykker kun for damer og ikke noget herrer skulle benytte eller bruge penge på. Heldigvis er det ikke sådan idag. Smykker til herrer er blevet en ny mega-trend, ikke bare i Danmark, men også i udlandet. I dag er smykkerne ikke kun for at se godt ud, de er meget mere. Smykkerne er med til at sætte dit personlige udtryk og vise hvem du er via din egen stil. 


Smykkebranchen i hele verden har gennemgået en stor udvikling og igennem de seneste 10 år er udvalget blandt herresmykker steget markant, hvilket har medført at mange flere herre har taget smykkerne til sig og er begyndt at anvende smykkerne som pyntegenstand, i samme kategori som med sko, tøj og andre accessoires


Bl.a. flere af de store brands er begyndte at designe smykker til herre. Her kunne Georg Jensen f.eks. være at nævne, da de er begyndt at designe ringe, armbånd og halskæder som herre kan anvende til deres outfit.


Skulle der være et produkt du ikke kan finde på vores hjemmeside, så er du mere end velkommen til at kontakte os og vi opretter hvis muligt, meget gerne det pågældende produkt til dig.

Der er ingen produkter i denne kategori.

Sådan får du rabat 

Bestemt vender handelen på hovedet, og tager udgangspunkt I hvad du har lyst til at betale, og ikke hvad der står på prisskiltet.

Opret dit bud, så sender vi det ud til vores netværk af forhandlere.
Den der først slår til, får lov at levere til dig.

Se mere i videoen nedenfor.

 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev!

Og vind Lyngbyvasen

X

Vind Lyngbyvasen

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vind en hvid Lyngbyvase (15 cm, værdi 299 kr).

Vi trækker lod hver måned. Vinderen får besked via e-mail.