Halskæder

En smuk og elegant halskæde kan give et feminint touch og er altid en god gaveidé. Halskæderne i denne kategori er vidt forskellige, men har alle et elegant formsprog, som vil tale til de fleste kvinders smag. Halskæderne kan både bruges til hverdag og fest og giver et eksklusivt udtryk.


Halskæderne er alle unikke og lægger hver især vægt på noget forskelligt. Det er smykker fra de dygtigste danske designere, både de klassiske som Ole lynggaard og Georg Jensen, men også fra næste generation som Sif Jakobs, Julie Sandlau og Izabel Camille.


Fra Georg Jensen har vi bl.a. den smukke Alliance halsring, som har et simpelt men samtidig yderst raffineret udtryk. Halskæden er et skulpturelt smykke, som sidder tæt til halsen og dermed lægger sig elegant mod huden. Alliance halsringen har et tidløst udtryk og passer til alle former for påklædning, både hverdag og fest. Halsringen er ikke et typisk halssmykke og har en helt særlig udformning, som er med til at gøre den smuk og elegant.


Alliance halsringen fås i to varianter: En enkelt og en dobbelt. Begge ser ud til at være snoet af en enkelt sølvtråd, men har alligevel et komplekst og skulpturelt udtryk. Georg Jensens Alliance halsring er et kunstværk, som sidder perfekt omkring halsen.


En anden smykkedesigner er Julie Sandlau, som har skabt halskæden Divine. Divine er et stilfuldt og råt smykke, som sagtens kan fungere til hverdagsbrug. Halskæden er fremstillet i satinrhodineret 925 sterlingsølv med facetslebne, klare zirkoner og har to vedhæng. Smykket er yderst elegant og blander på smukkeste vis det maskuline og feminine i ét smykke. Halskæden er et gennemført og detaljeret smykke, som ikke tager for meget opmærksomhed. Det er klassisk, men samtidig helt unikt og elegant.


Halskæden er udvalgt fra Divine kollektionen, som Julie Sandlau har udformet. Hun repræsenterer et feminint og elegant udtryk med fokus på detaljen. Et smykke som Divine halskæden kombinerer på smukkeste vis det runde og sorte vedhæng med små klare zirkoner og opnår på den måde et helt særligt og kontrastfyldt look.
I udvalget finder du også Sif Jakobs elegante smykker, som tæller halskæderne Bacoli, Comacchio og Milan. Bacoli er en unik halskæde med et rosaforgyldt ydre og et aflangt vedhæng med hvide zirkoner. Halskæden består af sterlingsølv 925 forgyldt med 18 karat rødguld og facetslebne hvide zirkoner. Halskæden Bacoli har et feminint udtryk med fokus på de skarpe former. Vedhænget er blankt og har et rosagyldent skær, som giver et diskret look.


Comacchio-halskæden fås i tre varianter: Den første er en dobbelt halskæde med sorte zirkoner. Den er designet i rhodineret sterlingsølv 925 med blankpoleret overflade, facetslebne zirkoner og en 100 cm kæde. De sorte vedhæng hænger med store mellemrum på kæden som sorte perler eller dråber, mens halskæden kan tages på som en dobbelt kæde. Dette design fås også i en model med hvide zirkoner i stedet for de sorte, hvor halskæden således får et mere simpelt og ensartet udtryk.


Et andet design er Comacchio-halskæden i rosaforgyldt sterlingsølv og med et enkelt vedhæng med sorte zirkoner. Vedhænget er globeformet og har et elegant og blankt ydre, som kombinerer de sorte zirkoner og det rosaforgyldte sølv. Tilsammen giver det et feminint og unikt smykke med en helt særlig elegance.


Sif Jakobs Milan-halskæde har en kæde i rhodineret sterlingsølv 925 og et smukt, globeformet vedhæng med facetslebne, sorte zirkoner.


 

Der er ingen produkter i denne kategori.

Sådan får du rabat 

Bestemt vender handelen på hovedet, og tager udgangspunkt I hvad du har lyst til at betale, og ikke hvad der står på prisskiltet.

Opret dit bud, så sender vi det ud til vores netværk af forhandlere.
Den der først slår til, får lov at levere til dig.

Se mere i videoen nedenfor.

 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev!

Og vind Lyngbyvasen

X

Vind Lyngbyvasen

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vind en hvid Lyngbyvase (15 cm, værdi 299 kr).

Vi trækker lod hver måned. Vinderen får besked via e-mail.