Armbånd

Hvem er ikke forelsket i smykker? Det er de færreste piger og kvinder, der kan sige de ikke elsker smykker og ikke har en helt særlig kærlighed til det.


Det er vigtigt når man skal vælge sine smykker, at man bruger tid på at sammensætte det med tøjet, så man får det helt rigtige look. Det er også vigtigt at smykkerne passer sammen, så de komplimenterer hinanden, da smykkerne udgør en meget større betydning for dit outfit end du regner med. Så det er meget vigtigt at få understreget, at smykkerne afgør hvorvidt ens outfit er casual og hverdagsagtig eller derimod festligt og prangende.


Hvert enkelt smykker spiller en rolle, men især armbåndet er en vigtig detalje. I dag er det meget mere brugt at vi anvender flere armbånd sammen og gerne sammen med f.eks. et ur så man har en del på håndleddet. Armbåndet skaber stor værdi, da man kan benytte dette smykke både til hverdag og finere brug. F.eks. kan armbånd fra brands som Sif Jakobs og Georg Jensen sagtens anvendes til flere forskellige lejligheder, da det blot kræver man kombinerer armbåndet på forskellige måder.


Skulle der være et produkt du ikke kan finde på vores hjemmeside, så er du mere end velkommen til at kontakte os og vi opretter hvis muligt, meget gerne det pågældende produkt til dig.

Der er ingen produkter i denne kategori.

Sådan får du rabat 

Bestemt vender handelen på hovedet, og tager udgangspunkt I hvad du har lyst til at betale, og ikke hvad der står på prisskiltet.

Opret dit bud, så sender vi det ud til vores netværk af forhandlere.
Den der først slår til, får lov at levere til dig.

Se mere i videoen nedenfor.

 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev!

Og vind Lyngbyvasen

X

Vind Lyngbyvasen

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vind en hvid Lyngbyvase (15 cm, værdi 299 kr).

Vi trækker lod hver måned. Vinderen får besked via e-mail.