Smykker og Ure

Betydningen og følelsen man får af at bære smukke og lækre smykker & ure er umulig at fornægte. Begge er med til at sætte det sidste præg over outfittet og er med til at gøre at hele sættet hænger sammen. Smykker & ure er noget de fleste kvinder bruger penge på. Det kan både være en smuk fingerring fra Sif Jakobs eller noget fra serien Grape som Georg Jensen har designet – der er utallige af muligheder, man skal bare finde sin egen til. I denne kategori findes der noget for alle. Der er både smykker & ure til kvinder og mænd og rigtig mange af klassikerne kan findes i denne kategori. Der er repræsenteret mere end 10 lækre smykkebrands og det er muligt at finde noget i alle prisklasser. Så går du f.eks. med en drøm om at komme til at eje et bestemt smykke fra smykkedesignere, Ole Lynggaard, så vil vi meget gerne være med til at opfylde drømmen.
Vi bestræber os på hele tiden at opdatere denne kategori med de nyeste designs. Men skulle der være en ting du ikke kan finde, så er du mere end velkommen til at kontakte os og vi opretter hvis muligt, gerne det pågældende produkt til dig.

Der er ingen produkter i denne kategori.

Sådan får du rabat 

Bestemt vender handelen på hovedet, og tager udgangspunkt I hvad du har lyst til at betale, og ikke hvad der står på prisskiltet.

Opret dit bud, så sender vi det ud til vores netværk af forhandlere.
Den der først slår til, får lov at levere til dig.

Se mere i videoen nedenfor.

 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev!

Og vind Lyngbyvasen

X

Vind Lyngbyvasen

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vind en hvid Lyngbyvase (15 cm, værdi 299 kr).

Vi trækker lod hver måned. Vinderen får besked via e-mail.