Rosendahl

Mangler du en skål fra Holmegaard eller pynteting fra Kaj Bojesen til en gave?

Rosendahl er et rigtig godt bud på et brand som kan hjælpe dig med dette. Rosendahl har efterhånden fået rigtig mange varemærker under sig og blot for at nævne nogen af de mest eftertragtet, ville brands som Global, Kaj Bojesen samt Holmegaard være mærker som er værd at nævne.

Rosendahl er en familieejet virksomhed som har en stærk opkøbsstrategi foran sig.
Denne strategi skød de i gang i 2008, hvor købet med Holmegaard gik igennem.

Rosendahl er stadig selv det største brand i deres portefølje og derefter kommer Kaj Bojesen.  
Nyt holdbart design i den kvalitet som dansk design er verdenskendt for samtidig at værne om de helt gamle designskatte for at relancere gamle klassikere.

Produkterne formår at gøre kundernes hverdag smukkere, mere indflydelsesrigt samt skaber en værdi som kunderne ikke kan undvære.

Kaj Bojesen var en dansk sølvsmed som dødede i 1958 og derefter opkøbte Rosendahl rettighederne til at igangsætte produktionen af hans designs, hvor der især har været fokus på hans trælegetøjsserie.
Bojesens legetøjsserie påbegyndte han da han blev far til en lille dreng. Kaj Bojesen skar flere fantasifulde figurer i træ til hans dreng og indsendte fire eksemplar til en konkurrence som foreningen for Dansk Arbejde oprettede. Han vandt denne konkurrence og det blev startskuddet for Kaj Bojesen og hans legetøjsserie.
Aben fra Kaj Bojesen har fået utrolig meget opmærksomhed, da han har formået at designe noget som er gået direkte i hjertet på utrolig mange mennesker. Hans designs henvender sig ikke direkte til en bestemt målgruppe, da der er mange potentielle kunder til hans produkter end blot de design-interesserede.

Kaj Bojsen er en af de få designere der mener man skal kunne købe lækkert design til fornuftige priser.

På Bestemt.dk. kan du finde nogen af de mest populære designs fra Rosendahl, Kaj Bojesen, mm. Hvis der er noget på vores hjemmeside du ikke kan finde, giv os endelig besked og vil vil forsøge at hjælpe dig med dette. 

Der er ingen produkter i denne kategori.

Sådan får du rabat 

Bestemt vender handelen på hovedet, og tager udgangspunkt I hvad du har lyst til at betale, og ikke hvad der står på prisskiltet.

Opret dit bud, så sender vi det ud til vores netværk af forhandlere.
Den der først slår til, får lov at levere til dig.

Se mere i videoen nedenfor.

 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev!

Og vind Lyngbyvasen

X

Vind Lyngbyvasen

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vind en hvid Lyngbyvase (15 cm, værdi 299 kr).

Vi trækker lod hver måned. Vinderen får besked via e-mail.