Persondatapolitik

Persondatapolitik

Hvad gør vi med dine personlige oplysninger?

For at du kan indgå aftale med os, har vi brug for en række oplysninger om dig, for eksempel Navn, adresse, email, telefonnummer osv.

 

Hvordan indsamler BESTEMT ApS oplysninger?

Når du foretager køb via www.bestemt.dk eller accepterer at modtage nyheder pr. e-mail meddeler du BESTEMT ApS personlige oplysninger som eksempelvis navn, adresse, e-mail-adresse, telefonnummer, betalingskortoplysninger og fødselsdato.

BESTEMT ApS indsamler desuden oplysninger om brugerne og deres besøg på www.bestemt.dk via såkaldte cookies. Se afsnit om cookies sidst i denne tekst.

 

Hvorfor indsamler BESTEMT ApS oplysninger?

Når du videregiver dine personlige oplysninger til BESTEMT ApS, bekræfter du samtidig, at BESTEMT ApS kan anvende den indsamlede information til at opfylde BESTEMT ApS’ forpligtelser over for dig og tilbyde dig den service, du forventer. F.eks. når det drejer sig om varer, du har bestilt, om meddelelse om leveringsstatus via e-mail, om at kontrollere din kreditværdighed, om at sende dig information om BESTEMT ApS samt om andre tilbud i forbindelse med markedsføring. BESTEMT ApS kan evt. også få brug for oplysningerne til at komme i kontakt med dig, hvis der opstår problemer, når dine varer skal leveres.

  

Hvordan beskytter BESTEMT ApS dine oplysninger?

Dataansvarlig i forhold til dine personlige oplysninger er:

BESTEMT ApS, Studsgade 29, 8000 Aarhus C. CVR 36 07 57 24

BESTEMT ApS har iværksat en række tekniske og organisatoriske forholdsregler, der beskytter dine oplysninger mod f.eks. tab, manipulation og uberettiget adgang. Vi tilpasser løbende vores sikkerhedsforanstaltninger til den tekniske udvikling. Personoplysningerne registreres hos os og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes.

BESTEMT ApS
Montanagade 19
8000 Aarhus C 
je@bestemt.dk 
Tlf.: 61220291

Når der indsamles personoplysninger via vores website, sikrer vi, at det altid sker ved afgivelse af dit udtrykkelige samtykke, således at du er informeret om præcis, hvilke oplysninger, der indsamles og hvorfor. Det er udelukkende relevante medarbejdere der har adgang til de oplysninger, der registreres om dig. Oplysninger afgivet til BESTEMT ApS videregives eller sælges på ingen måde til tredjemand, og vi registrerer ingen personfølsomme oplysninger. Som registreret hos BESTEMT ApS har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i, hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter Persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til BESTEMT ApS via e-mail:je@bestemt.dk

  

Cookies

På Bestemt.dk anvendes cookies med det formål at analysere og optimere websitet og dets funktionalitet, og dermed gøre besøget så nemt som muligt for dig. En cookie er en passiv fil og kan ikke sprede computervirus, eller andre skadelige programmer. Cookies er nødvendige for at få hjemmesiden til at fungere. De hjælper med at få overblik over dit besøg. På den måde kan BESTEMT ApS løbende optimere og målrette hjemmesiden til brugernes behov og interesser. Cookies husker fx, om du er logget ind, hvad du har lagt i en indkøbskurv, om du tidligere har besøgt siden. Du kan til enhver tid slette cookies fra din computer - hvordan afhænger af din browser.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev!

Og vind Lyngbyvasen

X

Vind Lyngbyvasen

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vind en hvid Lyngbyvase (15 cm, værdi 299 kr).

Vi trækker lod hver måned. Vinderen får besked via e-mail.