Ole Lynggaard

Ole Lynggaard Copenhagen blev grundlagt i 1963 af guldsmed og smykkedesigner Ole Lynggaard. Inden han startede firmaet havde han studeret og arbejdet i både Tyskland, Paris, New York, San Francisco og Japan.

Ole Lynggaard designer luksuriøse og elegante smykker og inspirationen findes ofte tæt på i det skandinaviske landskab. Det romantiske er gennemgående, hvilket er tydeligt i for eksempel Hearts serien af både ringe, øreringe og armbånd. En af vore favoritter er den fantastisk smukke Snake ring med rødguld og brillianter. Resultatet fra Ole Lynggaard er altid et tidløst og elegant design, som appellerer til den kvalitetsbevidste kvinde med præference for det skandinaviske design.

Af Ole Lynggaards designs vil vi fremhæve den omfattende serie af Lotus ringe, med særligt fokus på raffinerede Lotus ring med røgfarvet kvarts.  

Ole Lynggaard Copenhagen er i dag et familiefirma med inddragelse af datteren Charlotte Lynggaard på design siden, sønnen Søren Lynggaard og svigersønnen Michel Normann i ledelsen samt Ole Lynggaards kone Hanna Lynggaard i salg og marketing.

Ole Lynggaard fremstiller dyre smykker, men ved at oprette et bud slipper du for at betale fuld pris.

Der er ingen produkter i denne kategori.

Sådan får du rabat 

Bestemt vender handelen på hovedet, og tager udgangspunkt I hvad du har lyst til at betale, og ikke hvad der står på prisskiltet.

Opret dit bud, så sender vi det ud til vores netværk af forhandlere.
Den der først slår til, får lov at levere til dig.

Se mere i videoen nedenfor.

 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev!

Og vind Lyngbyvasen

X

Vind Lyngbyvasen

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vind en hvid Lyngbyvase (15 cm, værdi 299 kr).

Vi trækker lod hver måned. Vinderen får besked via e-mail.