Transportable højtalere

I dag er stereoanlægget lagt på hylden og det er blevet mere og mere moderne og populært at høre musik fra telefonen. Der er dog stor forskel på disse transportable højtaler, både i forhold til kvalitet og prisen.


De trådløse højtaler er blevet så moderne, da de kan afspille musik fra bærbare musikafspiller som f.eks. IPhone eller computer. Der kommer konstant nye modeller og der er svært at finde rundt i hvad man skal prioriterer når man leder efter en ny højtaler. Skal man kigge efter udseende, kvaliteten eller måske noget helt tredje?
På Bestemt.dk har vi mange forskellige højtaler – både i forhold til design, men også i alle prisniveauer.


Vi har bl.a. den lækre og meget populære BeoPlay A1 højtaler fra B&O. Denne højtaler er super lækker og fylder ingenting – så den er meget nem at transportere rundt. Hvis man er til en lidt større højtaler, så har både B&O, SACKit og Kähler nogle gode bud på hvordan ens højtaler så kunne se ud. 


Skulle der være et produkt du ikke kan finde på vores hjemmeside, så er du mere end velkommen til at kontakte os og vi opretter hvis muligt, meget gerne det pågældende produkt til dig.

Der er ingen produkter i denne kategori.

Sådan får du rabat 

Bestemt vender handelen på hovedet, og tager udgangspunkt I hvad du har lyst til at betale, og ikke hvad der står på prisskiltet.

Opret dit bud, så sender vi det ud til vores netværk af forhandlere.
Den der først slår til, får lov at levere til dig.

Se mere i videoen nedenfor.

 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev!

Og vind Lyngbyvasen

X

Vind Lyngbyvasen

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vind en hvid Lyngbyvase (15 cm, værdi 299 kr).

Vi trækker lod hver måned. Vinderen får besked via e-mail.