Hovedtelefoner

I denne kategori finder du både hovedtelefoner og øretelefoner.


Forskellen på disse er at hovedtelefonerne sidder uden på øret og medvirker til en bedre lydoplevelse. Dog kan disse være generende for resten af ejermandens omgivelser, da lyden kan føles højere. Hovedtelefoner er super smarte at benytte i hjemmet, da de fylder en del mere og ikke er så nemme at transportere rundt. Øretelefonerne derimod fylder ikke mere end at du kan have dem med i lommen eller i pungen. Disse placeres i øret eller ved øregangen. Øretelefonerne er især gode at have med på farten, da de er nemme at transportere rundt grundet den praktiske størrelse de produceres i.


Et par eksempler på nogle fantastisk gode hovedtelefoner, kunne være B&O’s BeoPlay H8, som har et fantastisk flot udseende samt er produceret i en super kvalitet. Derudover har SACKit lavet nogle hovedtelefoner til en pris som er lidt nemmere at komme til – disse hedder WOOFit headphones.


Øretelefoner som man typisk anvender via sin mobil, kunne være B&O’s BeoPlay H3 eller deres Earset 3i Sport. Sidst nævnt model sidder fantastisk godt på øret og er fantastiske at dyrke sport med, da de via krogen man sætter omkring øret, bliver hvor de er og er nemme at bevæge sig med.


Skulle der være et produkt du ikke kan finde på vores hjemmeside, så er du mere end velkommen til at kontakte os og vi opretter hvis muligt, meget gerne det pågældende produkt til dig.

Der er ingen produkter i denne kategori.

Sådan får du rabat 

Bestemt vender handelen på hovedet, og tager udgangspunkt I hvad du har lyst til at betale, og ikke hvad der står på prisskiltet.

Opret dit bud, så sender vi det ud til vores netværk af forhandlere.
Den der først slår til, får lov at levere til dig.

Se mere i videoen nedenfor.

 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev!

Og vind Lyngbyvasen

X

Vind Lyngbyvasen

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vind en hvid Lyngbyvase (15 cm, værdi 299 kr).

Vi trækker lod hver måned. Vinderen får besked via e-mail.