B&O

Bang & Olufsen – eller B&O – er en anerkendt dansk design virksomhed.

B&O markedsfører og udvikler et stort udvalg af high-end produkter. Herunder TV og telefoner, som for 10 år siden var i de fleste danskers hjem. Nu er deres musiksystemer og højtalere et must-have i ethvert moderne hjem.

De mest populære produkter lige nu er B&O Play kollektion, der kan købes i en række butikker landet over. Bl.a. deres BeoPlay A1 højtaler og deres lækre hovedtelefoner, BeoPlay H8, er på meget kort tid blevet ufattelig populær.


Kollektionen indebærer bl.a. høretelefoner, trådløse højtalere og højtalere der har et unikt musikstreamingssystem.


Produkterne har overtaget positionen og er blevet et uundværligt design. B&O formår her at kombinere ny teknologi og brugervenlighed, med kvalitet og design, hvilket har medført dem denne store succes.


Bang & Olufsen har siden virksomheden blev grundlagt i 1925 produceret revolutionerende produkter inden for radioer og højtalere. Siden da er brandet blevet et ikon inden for kvalitet og godt dansk design.


Vi bestræber os på hele tiden at opdatere denne kategori, med de nyeste designs inden for dette område. Men skulle der være en ting du ikke kan finde, så er du mere end velkommen til at kontakte os og vi opretter hvis muligt, hellere end gerne det pågældende produkt til dig.

Der er ingen produkter i denne kategori.

Sådan får du rabat 

Bestemt vender handelen på hovedet, og tager udgangspunkt I hvad du har lyst til at betale, og ikke hvad der står på prisskiltet.

Opret dit bud, så sender vi det ud til vores netværk af forhandlere.
Den der først slår til, får lov at levere til dig.

Se mere i videoen nedenfor.

 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev!

Og vind Lyngbyvasen

X

Vind Lyngbyvasen

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vind en hvid Lyngbyvase (15 cm, værdi 299 kr).

Vi trækker lod hver måned. Vinderen får besked via e-mail.