Lyd og billede

De fleste mennesker går meget op i god lyd og sætter stor pris på deres hovedtelefoner, højtaler og andet elektronik hjemmet måtte indeholde i dag. I dag bliver især hovedtelefonerne benyttet stort set alle steder. Fitness centeret, bussen, på arbejdet osv. – man kan altså anvende sine hovedtelefoner alle steder og der bliver ingen krav sat til om du befinder dig ude- eller indendørs. I denne kategori har vi mange forskellige produkter indenfor elektronik. Vi har bl.a. de lækre hovedtelefoner BeoPlay H6, fra B&O som er et kæmpe hit. Derudover har vi flere eksemplar fra B&O, her kunne deres lækre BeoPlay A1 højtaler være at nævne, da den er super praktik og samtidig har designet i orden. Udover produkter fra B&O, er brands som SACKit og Kähler også repræsenteret i denne kategori.

Vi bestræber os på hele tiden at opdatere denne kategori, med de nyeste designs inden for dette område. Men skulle der være en ting du ikke kan finde, så er du mere end velkommen til at kontakte os og vi opretter hvis muligt, hellere end gerne det pågældende produkt til dig.

Der er ingen produkter i denne kategori.

Sådan får du rabat 

Bestemt vender handelen på hovedet, og tager udgangspunkt I hvad du har lyst til at betale, og ikke hvad der står på prisskiltet.

Opret dit bud, så sender vi det ud til vores netværk af forhandlere.
Den der først slår til, får lov at levere til dig.

Se mere i videoen nedenfor.

 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev!

Og vind Lyngbyvasen

X

Vind Lyngbyvasen

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vind en hvid Lyngbyvase (15 cm, værdi 299 kr).

Vi trækker lod hver måned. Vinderen får besked via e-mail.