Julie Sandlau

Julie Sandlau har med sine elegante, feminine smykker markeret sig på det danske smykkemarked. Hendes kollektion vises ofte i diverse medier, men kan også opleves på utallige glade kunder landet over.
Julie Sandlau har med sine smykker ønsket at skabe en moderne luksuriøs kollektion, med et hint af vintage og bruger derfor i smykkerne 925 sterlingsølv, 22 karat guldbelægning og ædelstene.
Af Julie Sandlaus smykker vil vi specielt fremhæve de smukke Everest øreringe, i enten sølv eller guld. Vi er også forelskede i den elegante Diva ring, med sort onyx og indlagte hvide zirkoner.  
Julie blev første gang inspireret af en helende plante fra Østens medicin. Plantens blad er forblevet en designmæssig inspiration, og dens silhuet symboliserer for Julie livets træ.
Produktionen af Julie Sandlaus smykker, startede i 2005 i Hanoi i Vietnam i samarbejde med Danida og med stort fokus på ordentlige arbejdsforhold. De vietnamesiske arbejdere blev lært op i de danske guldsmede traditioner og har på fabrikken adgang til soverum, lægeværelse samt gratis kantine. Corporate Social Responsibility er en hjertesag for Julie, hvilket bla. har mundet ud i udviklingen af ”Breaking The Powerty Cycle” armbåndet i samarbejde med Choice Foundation og Blue Dragon Foundation. Salget af armbåndet skal hjælpe fattige børn i Hanois gader, som har svært ved at bryde ud af fattigdommen.
På Bestemt.dk kan du finde de fleste af Julie Sandlaus smykker – hvis der er noget du ikke kan finde, så kontakt os. Vi opretter det gerne til dig.

 

Der er ingen produkter i denne kategori.

Sådan får du rabat 

Bestemt vender handelen på hovedet, og tager udgangspunkt I hvad du har lyst til at betale, og ikke hvad der står på prisskiltet.

Opret dit bud, så sender vi det ud til vores netværk af forhandlere.
Den der først slår til, får lov at levere til dig.

Se mere i videoen nedenfor.

 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev!

Og vind Lyngbyvasen

X

Vind Lyngbyvasen

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vind en hvid Lyngbyvase (15 cm, værdi 299 kr).

Vi trækker lod hver måned. Vinderen får besked via e-mail.