Hans J. Wegner

Da Hans J. Wegner døde i 2007 var han 92 år gammel. Han efterlod en fantastisk designarv, der for tid og evighed har sat Dansk design på verdenskortet.

Wegner er ikke for ingenting kaldt "Stolens Mester". Han var kendt som en dygtig håndværker, hvilket skinner igennem i hans mere raffinerede designs. Stole som 525 Spisebordsstol vidner om en helt særlig forståelse for visuel lethed, god siddekomfort og styrke. I samme serie har Wegner i øvrigt designet det yderst elegante 526 Spisebord, som også vidner om en næsten manisk sans for detaljer.  Wegners samarbejde med møbelproducenterne var ikke uproblematisk, da han kunne finde på at stille endog meget store krav til fremstillingen af hans møbler. Hans lange samarbejde med for eksempel Getama har givet en lang række smukke møbler. Wegner var, ligesom Børge Mogensen, også engageret i at designe prismæssigt tilgængelige møbler til folket. Med udgangspunkt i den tanke, blev Venus serien til. Elegante og holdbare, med typiske Wegner detaljer, som sædet på Venus stolen, der tilsyneladende svæver frit over stolens ben.

Det er umuligt ikke at nævne Butterfly stolen, når man taler om Hans J. Wegner. Det er blandt Getamas mere raffinerede lænestole. Elegant, uden at være prangende, med den detaljerigdom der er kendetegnende for designeren. 

Vi elsker Wegner og vi kan tilbyde mange af hans designs. Kontakt os, hvis der er noget du ønsker dig, men ikke finder på Bestemt.dk

Der er ingen produkter i denne kategori.

Sådan får du rabat 

Bestemt vender handelen på hovedet, og tager udgangspunkt I hvad du har lyst til at betale, og ikke hvad der står på prisskiltet.

Opret dit bud, så sender vi det ud til vores netværk af forhandlere.
Den der først slår til, får lov at levere til dig.

Se mere i videoen nedenfor.

 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev!

Og vind Lyngbyvasen

X

Vind Lyngbyvasen

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vind en hvid Lyngbyvase (15 cm, værdi 299 kr).

Vi trækker lod hver måned. Vinderen får besked via e-mail.