Handelsbetingelser

Introduktion til BESTEMT.DK

Disse handelsbetingelser er gældende for køb foretaget af forbrugere på denne webshop, som ejes og drives af ADEALO ApS, Montanagade 19, 8000 Aarhus C, CVR nr. 37 70 54 62.

Vi anbefaler, at du læser handelsbetingelserne grundigt igennem inden du handler i webshoppen, så du herved kender dine rettigheder i forbindelse med aftaleindgåelsen. Hvor teksten er fremhævet med kursiv skal du være særligt opmærksom.

Skulle du have spørgsmål eller kommentarer til handelsbetingelserne, er du velkommen til at kontakte os pr. e-mail: je@bestemt.dk.

Fremgangsmåden ved handel

På BESTEMT fastsættes prisen ved omvendt auktion, idet BESTEMT formidler dit bud på en given vare til en række samarbejdspartner, som herefter kan vælge om de vil matche dit bud eller fremsende et tilbud i form af et modbud. Du bestemmer derfor altid selv hvilken pris du vil betale for en vare.

Når du modtager et tilbud fra en leverandør, står det dig frit for at acceptere afslå dette tilbud. Der er således ikke pligt til at købe varen til den angivne pris. Hvor intet andet er angivet er leverandørens tilbud gældende i 7 dage fra dets modtagelse, hvorefter det bortfalder hvis ikke det er accepteret, afslået eller blevet genstand for dit modbud.

Når du bekræfter tilbuddet ved at gennemføre betalingen, sender vi dig en bindende ordrebekræftelse pr. e-mail, som indeholder oplysninger om betaling, levering og andre relevante forhold. I forhold til levering er leveringstidspunktet alene vejledende, idet du forinden levering vil blive kontaktet med henblik på at aftale det præcise leveringstidspunkt.

Bemærk venligst at aftalen ikke er bindende for BESTEMT forinden du har modtaget ordrebekræftelsen.

Som kunde er du selv ansvarlig for rigtigheden af de oplysninger som du indtaster i forbindelse med et køb, da BESTEMT ikke, foretager efterfølgende validering eller kontrol af oplysningerne.

Betaling

Prisen for varen fremgår af den samlede oversigt over ordren, som du accepterer på bestillingstidspunktet. Alle oplyste priser er inkl. moms og er opgivet i danske kroner (DKK).

Såfremt den aftalte pris har en værdi på over 10.000 kr. vil beløbet blive opkrævet ved fremsendelse af faktura til dig.
For ordrer med en aftalt pris på under 10.000 kr. vil du enten blive opkrævet beløbet ved fremsendelse af faktura, eller sendt videre til vores betalingsside hvor du kan betale med kort. (Afhængigt af hvilken løsning forhandleren har tilmeldt sig).
Ved kortbetaling vil beløbet først blive trukket fra din konto, når varen afsendes fra leverandøren.

Du vil i forbindelse med leveringen modtage en endelig faktura på købet.

Betaling med kort

Det er muligt at betale med Dankort, VISA/Dankort, VISA, Mastercard og Diners. 

BESTEMT opkræver ikke gebyr i forbindelse med betalingen, men kortudstederen kan dog opkræve gebyr.

Levering og varemodtagelse

Alle varer leveres fragtfrit i Danmark til fastland og brofaste øer. Levering til ikke-brofaste øer og udland kan blive pålagt et ekstra gebyr.

Inden levering vil du blive kontaktet med henblik på at aftale dag og tidsrum for leveringen. Levering kan ske mandag til fredag, med mulighed for aftenlevering.

Den estimerede leveringstid afhænger af varens karakter, størrelse og af de enkelte speditører og leverandører. Du vil ved hvert enkelt køb få nærmere oplysninger om den forventede leveringstid. Såfremt der mod forventning skulle opstå forsinkelser, vil vi hurtigst muligt kontakte dig.

Som køber er du selv ansvarlig for at det er muligt at levere varen som aftalt. Dette indebærer, at der er en myndig fuldmagtshaver til stede i det aftalte leveringstidsrum. Vi leverer som udgangspunkt alene til kantsten. Er der specielle adgangsforhold, skal du oplyse herom i forbindelse med, at varen bestilles.

I forbindelse med varemodtagelsen er det vigtigt, at du kontrollerer, om det er den korrekte vare du modtager, og at varens stand er korrekt. Såfremt alt er som forventet, skal du kvittere for modtagelsen.

Hvis der skulle være synlige skader, eller hvis alt ikke er som forventet skal du kvittere for modtagelsen med forbehold for eventuelle mangler, eller undlade at modtage varen og bede fragtmanden tage den med retur. I forlængelse heraf vil vi, af bevismæssige grunde, bede dig kontakte os senest 3 dage efter leverancen pr. e-mail: je@bestemt.dk, eller pr. telefon: 61220291, uden at dette dog påvirker dine rettigheder i forhold til reklamation efter købeloven.

Fortrydelsesret

Varighed

Ved handel på BESTEMT.dk har du 14 dags fortrydelsesret i overensstemmelse med e-handelslovens regler herom. I denne periode kan du meddele os, at du fortryder købet, og således returnere varen til os.

De 14 dage begynder, den dag du modtager varen. Skulle fristen udløbe på en helligdag, søndag, grundlovsdag, juleaftensdag eller nytårsaftensdag, forlænges fristen til førstkommende hverdag.

Anvendelse af fortrydelsesretten

Ønsker du at anvende din fortrydelsesret, skal du utvetydigt give os meddelelse herom, senest 14 dage efter at du har modtaget varen. Til brug for meddelelse kan du anvende vores standard formular, som er tilgængelig her. Meddelelsen skal sendes til os pr. e-mail: je@bestemt.dk.

Bemærk således at det ikke er nok, at du blot nægter at modtage varen ved levering – du skal gøre fortrydelsesretten gældende skriftligt.

Ved anvendelse af fortrydelsesretten skal varen returneres til os uden unødigt ophold og senest 14 dage efter, at vi har modtaget meddelelse om fortrydelsesrettens anvendelse.

Returadresse

Varen skal returneres til den adresse der er angivet i ordrebekræftelsen.
Vi modtager IKKE varer som sendes pr. efterkrav.

Ansvar ved tilbagelevering

Da du selv har ansvaret for varen i forbindelse med returneringen, bør du sørge for at varen er forsvarligt indpakket.

Vi anbefaler derfor, at du sender varen i forsvarlig emballage og at du får kvittering for afsendelsen. I forbindelse med tilbageleveringen skal du vedlægge dokumentation for købet, i form af ordrebekræftelsen (fremsendt til dig pr. mail).

Værdiforringelser

Seneste 14 dage efter at vi har modtaget din meddelelse om fortrydelse af købet, vil vi tilbagebetale købesummen med fradrag for eventuelle værdiforringelser.

Værdiforringelser opstår hvor varens værdi er blevet forringet som følge af at:

  • Varens originale emballage er blevet beskadiget eller helt mangler
  • Du ved din undersøgelse af varen er gået ud over hvad der var nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber eller funktionalitet.
  • Varen reelt er taget i brug
  • Varen er blevet beskadiget mens du har haft ansvaret for den (også under tilbagetransport)

Vi anbefaler derfor altid, at du er meget forsigtig med at gøre andet end at afprøve varen inden du beslutter dig for om du vil udnytte din returret. Endvidere anbefaler vi at du i videst muligt omfang ikke beskadiger originalindpakning og at denne gemmes indtil du beslutter om du vil udnytte fortrydelsesretten.

Bortfald af returret

I det sortiment der præsenteres på bestemt.dk, finder du produkter der kan tilpasses den enkelte kundes ønsker, for så vidt det angår valg af stof- eller lædertype og farve. Kundetilpassede vare er ikke omfattet af den almindelige returret. Du vil flere gange i bestillings- og købsforløbet, blive gjort opmærksom på, hvis varen ikke er omfattet af almindelig returret. 

Mangler og reklamation

Reklamation

Alle køb foretaget via BESTEMT er omfattet af købelovens regler, herunder reglerne om mangler. For dig betyder det at du, afhængig af den konkrete situation, kan få en mangelfuld vare repareret, ombyttet, få afslag i pris, eller få pengene tilbage.

Muligheden herfor er naturligvis betinget af, at du ikke selv har forvoldt skaden på varen ved skadevoldende adfærd eller fejlagtig brug.

Hvis du konstaterer, at der er en mangel ved varen, er det vigtigt at du reklamerer, ved at kontakte os om manglen inden ”rimelig tid”. Gør du ikke det, mister du muligheden for at gøre manglen gældende. Vi anbefaler dig derfor at kontakte os så snart du bliver bekendt med manglen.

Du kan kontakte os pr. e-mail: je@bestemt.dk, eller pr. telefon: 61220291. Vi kan herefter i fællesskab fastlægge hvordan manglen skal håndteres.

Returnering

Hvis varen skal returneres, skal det ske til adressen som er angivet i ordrebekræftelsen.

I forbindelse med at varen returneres, vil vi bede dig beskrive manglen så detaljeret som muligt, da det letter vores sagsbehandling.

Du har selv ansvaret for varen indtil vi modtager den. Vi anbefaler dig derfor, at du sender varen i forsvarlig emballage og at du får kvittering for afsendelsen. Vi modtager IKKE varer som er sendt pr. efterkrav.

Hvis reklamationen er berettiget, refunderer vi dine rimelige fragtomkostninger i forbindelse med returneringen. Viser reklamationen sig ikke at være berettiget, skal du selv afholde omkostningerne til fragt.

Personlige oplysninger og persondata 

Alle oplysninger som du videregiver til os i forbindelse med handel på BESTEMT.dk er beskyttet af persondataloven. For yderligere oplysninger om vores persondatapolitik, følg dette link.

Forbehold

Fejlangivelser mv.

BESTEMT.dk tager forbehold for tastefejl, prisfejl, udsolgte varer, force majeure og forhold som må sidestilles hermed.

Farver

Vi bestræber os på at angive varers egenskaber, herunder farve, kvalitet og ”patinering” så præcist som muligt. Da alle skærme er forskellige kan vi desværre ikke garantere, at din skærm viser vores billedmateriale helt præcist og farver mv. på en vare kan derfor afvige i forhold til det forventede.

Såfremt en vare er leveret i den farvekode og kvalitet som er angivet på ordrebekræftelsen anses det ikke for en mangel, at det leverede afviger fra det forventede.

Lovvalg og værneting

Alle køb foretaget på BESTEMT.dk er undergivet dansk ret. I tilfælde af tvister og civile søgsmål afgøres disse med BESTEMT ApS hjemsted som rette værneting.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev!

Og vind Lyngbyvasen

X

Vind Lyngbyvasen

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vind en hvid Lyngbyvase (15 cm, værdi 299 kr).

Vi trækker lod hver måned. Vinderen får besked via e-mail.