Fredericia Furniture

Fredericia Furniture er en dansk designvirksomhed som blev grundlagt i 1911 under navnet Fredericia Stolefabrik. Det var entreprenøren N.P. Ravnsø der stiftede firmaet og begyndte derefter at lede efter de bedste snedker og møbelpolstrere. Der gik ikke lang tid før alle kendte Fredericia Furniture og man var ikke i tvivl om, at hvis man købte et produkt her, så var møblet i den allerfineste kvalitet. 

Fredericia Furniture havde mange forskellige stilarter på tegnebrættet, men den første kollektion de fik på markedet, var en standartkollektion. Inspirationen til denne kollektion var fundet hos de engelske stilarter. Kollektionen var meget stilfuld og bar præg af elegance samt godt dansk håndværk.

Fredericia Furniture har i deres tid som designvirksomhed, samarbejdet med nogen af de største og mest kendte designer. For blot at nævne et par stykker, så har de samarbejdet med Børge Morgensen om den smukke Spanske stol, som stadig den dag i dag er super populær. Udover denne ikoniske stol, så har de i samarbejde med Nanna Ditzel fået designet den flotte Trinidad stol, som for længst har opnået status som en af de helt store klassiker.

Skulle der være en ting du ikke kan finde på vores hjemmeside, så er du mere end velkommen til at kontakte os og vi opretter hvis muligt, meget gerne det pågældende produkt til dig.

Der er ingen produkter i denne kategori.

Sådan får du rabat 

Bestemt vender handelen på hovedet, og tager udgangspunkt I hvad du har lyst til at betale, og ikke hvad der står på prisskiltet.

Opret dit bud, så sender vi det ud til vores netværk af forhandlere.
Den der først slår til, får lov at levere til dig.

Se mere i videoen nedenfor.

 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev!

Og vind Lyngbyvasen

X

Vind Lyngbyvasen

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vind en hvid Lyngbyvase (15 cm, værdi 299 kr).

Vi trækker lod hver måned. Vinderen får besked via e-mail.