Cecilie Manz

Cecilie Manz blev født i 1972. Efter at have studeret på Det Kongelige Danske Kunstakademi og Universitetet for Kunst og Design i Helsinki åbnede hun sit eget studie i København i 1998, hvor hun stadig arbejder fra.
Cecilie Manz designer i dag for adskillige anerkendte firmaer, og er nok mest kendt for hendes designs til store danske designvirksomheder som B&O, for hvem hun har designet til BeoPlay serien. Hendes ikoniske Micado sofabord, har i den grad også placeret hende på listen over de bedste danske designere. Micado produceres af Fredericia Furniture.
Cecilie Manz arbejder med boligtilbehør udfra den overbevisning, at ting skal være både æstetisk smukke samt funktionelle i hjemmet. Hun venter ikke på ideerne, men opsøger dem aktivt i sin omverden. Derefter laver hun adskillige skitser og udkast, men starter først den egentlige produktion, når hun er sikker på at ideen er bæredygtig.
Vi vil gerne fremhæve den fantastisk simple og stilrene BeoPlay A1, som Cecilie designede for B&O i 2016. Perfekt lyd i et stramt design - klassisk Manz.
På Bestemt.dk kan du finde mange af Cecilie Manz´ designs – hvis der er noget du ikke kan finde, så kontakt os. Vi opretter det gerne til dig.

Der er ingen produkter i denne kategori.

Sådan får du rabat 

Bestemt vender handelen på hovedet, og tager udgangspunkt I hvad du har lyst til at betale, og ikke hvad der står på prisskiltet.

Opret dit bud, så sender vi det ud til vores netværk af forhandlere.
Den der først slår til, får lov at levere til dig.

Se mere i videoen nedenfor.

 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev!

Og vind Lyngbyvasen

X

Vind Lyngbyvasen

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vind en hvid Lyngbyvase (15 cm, værdi 299 kr).

Vi trækker lod hver måned. Vinderen får besked via e-mail.