Dekoration Børneværelset

Er du på jagt efter trælegetøj i dansk kvalitetsdesign, så finder du et stort udvalg af Kay Bojesens verdensberømte legetøjsdyr hos Bestemt.dk. Her kan du oprettet et bud med den pris du vil betale for de søde og sjove dyr og gardere. Kay Bojesen begyndte at designe dem i 1930’erne, og de er stadigvæk utroligt populære i dag. Konceptet hos Bestemt.dk er, at du giver et bud på, hvad du vil betale for et stykke trælegetøj designet af Kay Bojesen. Vi sender dit bud videre til forhandlerne - den af dem der først accepterer dit bud, får lov at levere til dig. Det er gratis for dig at komme med bud på Bestemt.dk, og fordelen for dig er, at du kan få kvalitetsdesign til en lavere pris. Hvorfor betale fuld pris på nettet eller i butikken, når du kan forhandle dig til en lavere pris på bestemt.dk. Vi samarbejder kun med certificerede forhandlere, og dermed får du en garanti for, at alle designprodukter er fabriksnye og ægte.


Fantasifulde og solide træfigurer i mange varianter


Kay Bojesen var sølvsmed og designer og en af det mest produktive kunsthåndværkere i 1900-tallet. Han designede mere end 2000 stykker kunsthåndværk. I 1930’erne skabte han sin berømte serie af træfigurer, som er karakteriseret ved deres bløde, runde former, og det er solidt og langtidsholdbart legetøj, som stimulerer barnets fantasi. Det er Rosendahl Design Group, som har genintroduceret og i dag udvikler, producerer og distribuerer Kay Bojesens skønne træfigurer. Flere generationer har leget med Kay Bojesens elskelige træfigurer, og du kan give dit eget barn eller et andet barn i din familie den samme glæde ved at forære det en Kay Bojesen træfigur i gave. I serien af trædyr finder du eksempelvis zebraen med de karakteristiske striber og den sjove abe i teak-limbatræ. En anden populær figur er gravhunden med den smukke farve fra valnøddetræet. Du finder også den søde flodhest, som er lavet af tavlemalet bøg, som der kan skrives små hilsener på. En anden sød og smuk figur er søpapegøjen med sine åbne vinger og flotte, farvede næb. Spurve på planke er et smukt, sjovt og lærerigt stykke trælegetøj, hvor barnet kan lære, hvad ugedagene hedder. En anden smuk og farvestrålende figur er sangfuglen, som nok skal vække glæde hos barnet. Kay Bojesen har skabt en anden populær serie, nemlig sine håndmalede gardere, som er inspirereret af garderne på Amalienborg Slotsplads – et af Danmarks nationalsymboler. I serien finder du bl.a. en mening med gevær, en trommeslager og en fanebærer.


Få din Kay Bojesen yndlingstræfigur til den bedste pris


Mange voksne elsker også Kay Bojesens træfigurer, som appellerer til barnet i os alle, og figurerne står derfor til pynt i mange hjem. Det er en oplagt gavemulighed, også til en voksen person du holder af. Alle har en favorit blandt figurerne. Samler du selv på Kay Bojesens træfigurer, eller er du på udkig efter en bestemt træfigur, som du gerne vil have, så kan du gøre en rigtig god handel på Bestemt.dk. Du kan trygt oprette et bud på hjemmesiden, og uanset hvor du er i handlen, kan du altid fortryde. Du kan også kontakte Bestemt.dk, hvis du ønsker et produkt oprettet, som ikke allerede findes på siden. Når du handler via Bestemt.dk får slipper du for al besværet med at sammenligne priser hos forskellige forhandlere, og du får dit designprodukt til den bedste pris hver gang.


 

Der er ingen produkter i denne kategori.

Sådan får du rabat 

Bestemt vender handelen på hovedet, og tager udgangspunkt I hvad du har lyst til at betale, og ikke hvad der står på prisskiltet.

Opret dit bud, så sender vi det ud til vores netværk af forhandlere.
Den der først slår til, får lov at levere til dig.

Se mere i videoen nedenfor.

 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev!

Og vind Lyngbyvasen

X

Vind Lyngbyvasen

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vind en hvid Lyngbyvase (15 cm, værdi 299 kr).

Vi trækker lod hver måned. Vinderen får besked via e-mail.