Børnemøbler

...der slipper fantasien løs


Vores sortiment af produkter til børneværelset favner bredt, og inkluderer både stilfulde og robuste møbler, der skaber muligheder for udviklende, kreativ leg. Møbler og legetøj åbner op for barnets mange muligheder i det magiske univers, som er deres værelse. Mærkerne, som føres, er ByKlipKlap, Ollies Out, Ferm Living, og We Do Wood.


Møblerne i ByKlipKlaps fantastiske kollektion, er kendetegnende for den gode, den sjove og den udviklende leg. Utallige muligheder for kreativ udfoldelse med børnene, i et stilfuldt møbel som klæder et hvert hjem, og bøneværelse. Vores sortiment inkluderer foldemadrasser og børnestole, produceret i blødt materiale, så børnesikringen er garanteret. Dette betyder, at børnene har friheden til at udforske og derved styrke deres egen motorik, uden, at der er grund til bekymring for skrammer og slag. Madrasserne kan foldes, så fantasien slippes løs og skaber lige præcis det, barnet ønsker; en borg til en tapper ridder; en båd til en fisker; eller måske endda trone til en klog dronning. Klip Klap stolen findes i 2 størrelser. Den er fremstillet i kvalitetskoldskum, hvilket betyder, at den ikke vil falde sammen med årene, men kan fortsætte med at være centrum for hyggestunder i lige så lang tid, som barnet kan passe den. Både madrasser og stole findes i utallige smukke og spændende farver, som sætter lys og glæde på dagsordenen for børnene.


Udvalget af møbler fra Ollies Out inkluderer babysenge, babymadrasser, pusleborde og puslebordspuder. Det har været afgørende for designerne, først og fremmest at lave et smukt møbel. Lige præcis på børneværelset, er det dog mindst lige så afgørende, at funktioneliteten er i top - og den kombination er i høj grad lykkedes for Ollies Out. Møblerne er fremstillet af smukt kvalitets-egefinér, som er malet med vandbaseret, organisk maling. Denne overfladebehandling sikrer, at selvom børnene naturligt nok skulle finde det interessant at bide i træværket, når deres tænder lige så stille begynder at titte frem, så risikerer de ikke at indtage giftige farvestoffer eller andre sundhedsskadende midler ved et uheld. Både puslebord og babyseng fås i to farvevarianter: Milky og Chocolate, og for begge møbler findes der mulighed for tilpasning efter behov; sengen kan vokse med barnet, eftersom den kan indstilles til tre forskellige højder samt kommer med en ekstra sengehest; og puslebordets lister kan fjernes, så den omdannes til reol, når der er gået et par år og bleskiftning hører fortiden til. Puslebordspuden, som er fremstillet i lækker læder frem for plastic eller acryl, er let og hurtig at tørre af mellem skiftningerne. Madrasserne er fremstillet i økologisk bomuld for at undgå allergigener.


På Bestemt.dk kan du også få ting fra Ferm Living til at pynte på børneværelset. Nemlig deres stilfulde men stadig farverige legetelt. Kvaliteten er i top med 100 procent bomuld, der er spændt ud på sammenfoldelige trærammer. Dette gør teltet let at folde sammen og pakke af vejen, når legen er slut og der skal frigives plads på gulvet.


Fra We Do Wood kan der bydes på møblerne Geo’s Table og Lilly’s Chair. Træet i begge møbler har et let udtryk, og det moderne, men tidløse look passer godt ind på det stilfulde børneværelse, hvor der dog stadig er stor plads til kreativ leg og udfoldelse. Derfor er skuffen i Geo’s Table stor og rummelig, så der er plads til eksempelvis alverdens tegneudstyr

Der er ingen produkter i denne kategori.

Sådan får du rabat 

Bestemt vender handelen på hovedet, og tager udgangspunkt I hvad du har lyst til at betale, og ikke hvad der står på prisskiltet.

Opret dit bud, så sender vi det ud til vores netværk af forhandlere.
Den der først slår til, får lov at levere til dig.

Se mere i videoen nedenfor.

 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev!

Og vind Lyngbyvasen

X

Vind Lyngbyvasen

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vind en hvid Lyngbyvase (15 cm, værdi 299 kr).

Vi trækker lod hver måned. Vinderen får besked via e-mail.