Børnelamper

Det er vigtigt at børneværelset forbliver børnenes fristed, da det er her der skal være mulighed for at rode og ikke nødvendigvis er tvunget til at stoppe en leg, som i teorien kan vare i flere dage. Det er vigtigt der er masser af plads på gulvet så børnene kan folde sig ud og være sig selv. For at nævne nogle lækre møbler der kunne indgå i indretningen af børneværelset, kunne by KlipKlap’s møbler samt sækkestolene fra SACKit være at nævne. De laver nogen af de lækreste møbler til børn og gør et hvert børneværelse smukt og gennemført.


Lyset på børneværelserne er ikke noget man skal undervurdere, det er meget vigtigt at lyset er der, da det er med til at gøre værelset både indbydende og rart at være på. I forhold til elektrisk belysning, så laver Mr. Maria de fineste lamper, som er formet som bl.a. kaniner, elefanter og bjørne. Disse lamper er med til at gøre værelset hyggeligt og så er de med til at udsende et behageligt og blødt lys, som medvirker til en god og afslappede stemning og som en ekstra bonus, er lamperne sjove at kigge på.


Vi bestræber os på hele tiden at opdatere denne kategori, med de nyeste designs inden for dette område. Men skulle der være en ting du ikke kan finde, så er du mere end velkommen til at kontakte os og vi opretter hvis muligt, hellere end gerne det pågældende produkt til dig.

Der er ingen produkter i denne kategori.

Sådan får du rabat 

Bestemt vender handelen på hovedet, og tager udgangspunkt I hvad du har lyst til at betale, og ikke hvad der står på prisskiltet.

Opret dit bud, så sender vi det ud til vores netværk af forhandlere.
Den der først slår til, får lov at levere til dig.

Se mere i videoen nedenfor.

 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev!

Og vind Lyngbyvasen

X

Vind Lyngbyvasen

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vind en hvid Lyngbyvase (15 cm, værdi 299 kr).

Vi trækker lod hver måned. Vinderen får besked via e-mail.