Stole

Drømmen om at skabe den perfekte stol, har været drivkraften for utallige store designere. Umiddelbart en svær opgave, men en opgave som især danske Hans J. Wegner har løst til perfektion. "Stolens Mester" blev han kaldt, og ikke uden grund. Arne Jacobsen er måske især kendt for sine lænestole, men vi vil gerne fremhæve Dråben, som han designede i forbindelse med bygningen af SAS Hotellet i 1958. Historien om Dråben finder du her. Det er ikke kun de gamle mestre der kan. ByKATO har designet den fine TAC stol - The Andersen Chair, der findes med et væld af variationsmuligheder. AndTradition har givet deres bidrag med In Between stolen, som er designer Sami Kallios bud på hvad vi placerer os i rundt om spisebordet. 


Ferm Living introducerer en række valg, der gør at deres Herman Chair også passer ind i din indretning. Serien omfatter også en Lounge Chair, som du finder i vores kategori for Lænestole.


Er der noget du ikke finder på bestemt.dk er du meget velkommen til at kontakte os.


Send en mail, så opretter vi produktet til dig.


 

Der er ingen produkter i denne kategori.

Sådan får du rabat 

Bestemt vender handelen på hovedet, og tager udgangspunkt I hvad du har lyst til at betale, og ikke hvad der står på prisskiltet.

Opret dit bud, så sender vi det ud til vores netværk af forhandlere.
Den der først slår til, får lov at levere til dig.

Se mere i videoen nedenfor.

 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev!

Og vind Lyngbyvasen

X

Vind Lyngbyvasen

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vind en hvid Lyngbyvase (15 cm, værdi 299 kr).

Vi trækker lod hver måned. Vinderen får besked via e-mail.