Sofaborde

Her på siden finder du vores lækre sofaborde til den pris, du selv ønsker at betale. Her er der mange forskellige sofaborde, hvad angår kvalitet, stil og størrelse. Rundt, kantet og aflangt - vi mener at alle sofabordsbehov kan opfyldes via udvalget her.
Hvor skal man starte? Lad os guide dig gennem udvalget af nogle af de meget populære sofaborde af god kvalitet.
Det er umuligt ikke at finde ét man kan lide!


Tjek først Getamas Circle sofabord. Det stilistiske sofabord, designet af designerne Blum & Balle, kan bestilles i to størrelser og i 10 forskellige materialer. Vurdér selv om du er mest til bøg eller eg og vælg mellem at få bordet i ubehandlet træ, sortbejdset, sæbebehandlet, lakeret eller olieret.
Hvis man holder af traditionelt håndværk og er på udkig efter et sofabord med et voksent udtryk, har Andersen Furniture lavet smukke sofaborde i massivt træ. Bordene har bløde linjer der fremhæver træets natur og gør bordet unikt. Bordet er designet af byKATO og fås i fire størrelser og også i flere forskellige materialer.
Leder du efter noget, der er mere kreativt og er med til at give sofahjørnet et unikt udtryk? Så kig ikke længere end til Fredericia Furniture, og det fantastiske Micado sofabord designet af Cecilie Manz. En elegant trebenet løsning der skal samles uden værktøj. Den unikke konstruktion af den runde bordplade og de tre ben holder sig selv på plads.
En anden trebenet, men mere klassisk skønhed er designet af Thomas Pedersen, også for Fredericia Furniture. Icicle-sofabordet er formfuldendt og uendelig stilfuldt. Kan kombineres med andre klassiske møbler.


Videre i de klassiske, skandinaviske valg må Spine-sofabordet fra SPACE Copenhagen heller ikke undgå din opmærksomhed. Dette elegante bord er en del af en serie af møbler i simple designs og af høj kvalitet; bordet er i massiv eg.
Hvis der derimod er brug for noget, der fylder mindre og er mere funktionelt er Herman cafébordene by Ferm Living en smart løsning. Bordene er fremstillet med et pulverlakeret metalstel som er samlet med en enkel, fin messingbolt og med en top i askefinér. Med sit skulpturelle og slanke stel har cafébordet et elegant udtryk.
Vil du egentlig gerne gøre en investering i dit sofabord? Så må vi henlede opmærksomheden på en klassiker af den store danske arkitekt Hans J. Wegner. Som en del af en serie har han skabt Wegner 465-sofabordet - skabt i de absolut bedste materialer og med en glasplade der hviler af på smukt tilskåret læder. Stellet på denne all time klassiker fås både i massiv bøg og eg og giver altså rum for personligt præg! Bordet er skabt til at komplementere Wegners Butterfly-stol.
Nu vi er ved Wegners klassikere, er det også værd at kigge på det lille 1937-bord, der i sin tid blev tegnet af en ung Wegner og er blevet relanceret af Getama sammen med Venus-stolen og -bænken.


Se også bordene de seje borde fra &Tradition, der er lidt anderledes, med hove!


Nyd de mange muligheder for at kombinere forskellige træsorter og laminat i forskellige farver for at få et særligt sofabord til din egen pris.


 

Der er ingen produkter i denne kategori.

Sådan får du rabat 

Bestemt vender handelen på hovedet, og tager udgangspunkt I hvad du har lyst til at betale, og ikke hvad der står på prisskiltet.

Opret dit bud, så sender vi det ud til vores netværk af forhandlere.
Den der først slår til, får lov at levere til dig.

Se mere i videoen nedenfor.

 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev!

Og vind Lyngbyvasen

X

Vind Lyngbyvasen

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vind en hvid Lyngbyvase (15 cm, værdi 299 kr).

Vi trækker lod hver måned. Vinderen får besked via e-mail.