Reoler og opbevaring

Reoler og opbevaring er funktionelle møbler, der kan bruges overalt i boligen, hvor du har brug for afsætnings- eller opbevaringsplads. Du finder klassiske og moderne møbler fra anerkendte, danske brands og innovativt design fra nogle af bedste designere. Praktiske bogreoler, væghængte bogkasser og lækre kabinetter til den kræsne boligentusiast; brug dem til at udstille dine bedste rejseminder, lave små stilleben og lad din personlighed skinne igennem med nips og bøger, der fortæller noget om den, du er. Der er utallige muligheder, når det kommer til at indrette sig med hylder og reoler. De kan sammensættes på forskellig vis, og materialerne kan være med til at skabe varme og hygge i din bolig. Har du brug for masser af opbevaringsplads, så gå efter modeller med god dybde og bredde. Er du derimod på udkig efter et møbel, der kan danne bund for dine displays og stilleben, så er de små modeller meget velegnede Hold fokus på din stil Det er let ad lade sig lokke af alle de smukke møbler og reoler, men det er vigtigt, at have fokus på din stil, så de passer til resten af din indretning. Er du til et lidt rodet boheme-look, så gå efter åbne reoler, hvor du kan udstille dine ting og skabe liv og variation. Kan du bedre lide et roligt, stilrent udtryk, så vælg modeller med låger, hvor du kan skjule dine ting bag. En reol er ikke bare en reol, så vær også opmærksom på, hvor i hjemmet den skal stå; de væghængte modeller giver et let udtryk og efterlader mere gulvplads, mens de stående reoler fylder lidt mere.


Store danske designere
Hos bestemt.dk finder du møbler fra nogle af landets bedste designere; unge som gamle, nye som etablerede. Ens for alle er at kvalitet og godt design går hånd i hånd. Tag for eksempel et kig på det utraditionelle og superelegante opbevaringsmøbel fra byKATO, der ligesom deres andre produkter er skabt med afsæt i godt, klassisk snedkerhåndværk. byKATO blev etableret i 2010 af Karl Rossell og Tonny Glismand, hvis vision var og er, at forene kommercielt og industrielt håndværk med godt design. Det officielle designstudio har base i Århus, og de flotte møbler produceres af Andersen Furniture. Den populære One Step Up-reol er designet af Francis Cayouette for danske Normann Copenhagen, og den enkle reol kombinerer nordisk æstetik med høj funktionalitet. Siden 1999 har Normann Copenhagen stået i spidsen for innovativt design, der udfordrer de traditionelle møbler, og One Step Up er endnu et eksempel på, hvor godt det lykkes. Et andet lækkert møbel fra Normann Copenhagen er Kabino, der er designet af Simon Legald. Et enkelt kabinet med mange funktioner. Den perforerede front tilføjer møblet et grafisk look, mens det lyse asketræ giver varme og står som en flot kontrast til lågerne i stål. Ønsker du dig en væghængt reol, så tag et kig på We Do Wood's bogkasser, der er udført i certificeret bambus. Systemet giver dig mulighed for at design din reol, som du vil, og de smukke farver passer perfekt til de stilfulde, nordiske hjem.

Der er ingen produkter i denne kategori.

Sådan får du rabat 

Bestemt vender handelen på hovedet, og tager udgangspunkt I hvad du har lyst til at betale, og ikke hvad der står på prisskiltet.

Opret dit bud, så sender vi det ud til vores netværk af forhandlere.
Den der først slår til, får lov at levere til dig.

Se mere i videoen nedenfor.

 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev!

Og vind Lyngbyvasen

X

Vind Lyngbyvasen

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vind en hvid Lyngbyvase (15 cm, værdi 299 kr).

Vi trækker lod hver måned. Vinderen får besked via e-mail.