Kontor

Lad dig inspirere og find din kontormøbler her fra mange af de store designere som f.eks. Arne Jacobsen, &Tradition, Andersen Furniture og mange flere.
Hvorfor er kontormøbler så vigtige? Inspirationen du finder når du er på arbejde kommer oftest fra det miljø du befinder dig i. Har du en god stol af sidde på? Et behageligt bord at arbejde ved? Myggen som vi også kender som Munkegaardstolen er en fantastisk stol som den danske designer Arne Jacobsen designede i 1955. Det er en anderledes stol som virkelig ser indbydende ud og som skiller sig ud fra mængden, hvilket gør stolen så populær og attraktiv. Kontormøbeluniverset behøver ikke være kedelig at se på, når der er produceret så fantastisk mange lækre møbler til denne kategori. I denne kategori finder du lækkert moderne og stilrent design til dit kontor i alverdens farver og kombinationer. Du har muligheden for at sætte dit helt eget præg på indretningen til dit kontor og gøre rummet til noget lækkert og unikt som skaber en behaglig og hyggelig atmosfære for dig at arbejde i. 

Der er ingen produkter i denne kategori.

Sådan får du rabat 

Bestemt vender handelen på hovedet, og tager udgangspunkt I hvad du har lyst til at betale, og ikke hvad der står på prisskiltet.

Opret dit bud, så sender vi det ud til vores netværk af forhandlere.
Den der først slår til, får lov at levere til dig.

Se mere i videoen nedenfor.

 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev!

Og vind Lyngbyvasen

X

Vind Lyngbyvasen

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vind en hvid Lyngbyvase (15 cm, værdi 299 kr).

Vi trækker lod hver måned. Vinderen får besked via e-mail.