Pendler

Hvor meget vil du betale for en smuk pendel i kvalitetsdesign til dit hjem? Hos Bestemt.dk finder du et stort udvalg af pendler i kendte mærker som eksempelvis Verner Panton, Utzon, Poul Henningsen og Secto, og du bestemmer selv, hvor meget du vil betale. Konceptet hos Bestemt.dk er, at du kommer med et bud på den pendel, du gerne vil købe, og så sendes dit bud ud til forhandlerne, og når en forhandler har accepteret dit bud, er pendlen din. På Bestemt.dk har du mulighed for at forhandle om prisen på det du ønsker dig. Du slipper for at skulle bede sælgeren i butikken om rabat. Du opretter et bud med den pris du vil betale, og så sender vi det ud til de tilmeldte forhandlere. Den der først slår til, får lov at levere til dig. Du kan dermed købe kvalitetsdesign og være sikker på, at du får det til den bedste pris på markedet. Bestemt.dk handler kun med certificerede og godkendte forhandlere i Danmark, og dermed får du en garanti for, at de produkter, du køber via Bestemt.dk, altid er ægte. Det er altid gratis for dig at oprette et bud på Bestemt.dk


Stort udvalg af flotte design pendler


Hos Bestemt.dk kan du vælge mellem mange flotte designklassikere, og du får meget kvalitet for pengene. Du finder eksempelvis modellen Copenhagen Pendel SC8 i mat sort fra &Tradition, som er en flot og kontrastfyldt pendel, der er inspireret af industrielle og maritime fabrikslamper, og som passer smukt ind over spisebordet i et moderne hjem.


Du kan også vælge en Verner Panton Flowerpot, som er utrolig populær og passer ind i de fleste hjem, selvom den oprindeligt blev designet til restaurationsbranchen. Det er &Tradition, som varetager designet, og lampen fås i flere smukke farver. Er du på jagt efter en smukt designet aluminiumslampe, finder du en klassisk og elegant Utzon pendel designet af Jørn Utzon, som også er kendt for sit verdensberømte operahus i Sydney.


Le Klint Swirl pendel er designet af Øivind Slaatto og har klare referencer til Le Klints klassiske design. Swirl pendlen har svungne lameller, som fordeler lyser og både gør den æstetisk smuk samtidig med at den giver et fint lys over spise- eller sofabordet.


Du finder et større udvalg af klassiske PH/Poul Henningsen pendler fra Louis Poulsen, eksempelvis PH 2/1 pendlen eller PH Artichoke pendel af glas, og de ikoniske lamper fås i flere forskellige størrelser. Arne Jacobsen designede AJ Royal Pendel til SAS Royal Hotel i 1960, og lamperne blev hurtigt verdenskendte. Med deres fine geometriske form og fine lysmæssige egenskaber har de opnået designikon status, og de giver et blødt lys, når de hænger i dit hjem. Collage pendel blev designet af Louise Campbell i 2005, og i 2015 findes den i fire matte farver. Louise Campbell er inspireret af dagslyset, så med denne lampe forsøger hun at imitere det ægte dagslys. LC Shutters pendel er en anden smuk lampe designet af Louise Campbell i skandinavisk stil med illustrerende linjer og kontraster.


Finske Seppo Koho står bag Secto Design, og den smukke Secto pendel. Skærmene er i tyndt men stærkt træfiner, der er fremstillet i hånden af dygtige møbelsnedkere i Finland. Lampen findes i fire farver, flere størrelse og med to slags ledningslængder. Seppo Koho har desuden designet lamperne Octo, Vito og Atto, og kendetegnende for dem alle er, at de har en lethed og et smukt æstetiske udtryk, og at de er fremstillet i træ.

Der er ingen produkter i denne kategori.

Sådan får du rabat 

Bestemt vender handelen på hovedet, og tager udgangspunkt I hvad du har lyst til at betale, og ikke hvad der står på prisskiltet.

Opret dit bud, så sender vi det ud til vores netværk af forhandlere.
Den der først slår til, får lov at levere til dig.

Se mere i videoen nedenfor.

 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev!

Og vind Lyngbyvasen

X

Vind Lyngbyvasen

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vind en hvid Lyngbyvase (15 cm, værdi 299 kr).

Vi trækker lod hver måned. Vinderen får besked via e-mail.