Gulvlamper

En smuk og funktionel belysning er en god måde at få design ind i indretningen. En gulvlampe kan være en elegant løsning, især hvis der er tale om et klassisk design. Vores udvalg består af gulvlamper, der er blandt de største designklassikere i verden og er alle udvalgt efter deres unikke formsprog.


Den berømte AJ lampe må naturligvis også fremhæves fra denne kategori. Lampen er et designikon, som står i mange hjem. AJ lampen er designet af Arne Jacobsen og er blandt hans mest elskede designs. Det minimalistiske formsprog og stramme linjer er med til at gøre AJ lampen til en klassiker. Lampen har et maskulint udtryk og er yderst funktionel i indretningen. Den tændes fra gulvet, når man træder på kontakten og kan give et blødt og centreret lys. AJ lampen er perfekt som læselampe, fordi lyset bliver ledt skråt nedad og giver et intenst lysfald.


Blandt vores sortiment finder du også den klassiske PH 80 gulvlampe designet af Poul Henningsen. Lampen har et smukt og lyst udtryk, som kan skabe en elegant tyngde i rummet. PH 80 lampen er et stykke eksklusivt design, som giver et spredt og dæmper lys. Lampen er en del af 3-skærmsfamilen, som opstod i 1925-26 og som i dag findes i flere forskellige varianter, hvoraf nogle er designet til udendørs brug. PH 80 gulvlampen er et smukt statement i enhver indretning, som giver et overraskende blødt og behageligt lys. Skærmene består af opal akryl, som har et perlemorshvidt skær.


En anden smuk gulvlampe i vores sortiment er den berømte Panthella lampe. Lampen er designet af Verner Panton i 1971 og er en klassisk model fra hans hånd. Lampen har en smuk sfæreformet skærm, mens lampens fod har samme bløde udformning. Tilsammen giver det et elegant og sammenhængende design med en unik og sjov kant. Lampen giver et blødt lys, idet skærmen er delvis lystransparent og derfor lyser hele rummet op. Lampens paddehatteform giver den et organisk udtryk. Den vil derfor være et smukt og elegant statement i hjemmet, som vil glide ind i indretningen uden på nogen måde at være anonym.


Vi vil også gerne fremhæve Seppe Kohos moderne designklassiker Secto, som er designet i 90’erne. Skærmen består på helt unik vis af fintmed stærk træfinér, hvilket giver den et let og nordisk udtryk. Lampen har et slankt og enkelt udseende, og skærmens udformning giver et dæmpet og hyggeligt lys. Materialevalget giver lampen et personligt og varmt udtryk.


 

Der er ingen produkter i denne kategori.

Sådan får du rabat 

Bestemt vender handelen på hovedet, og tager udgangspunkt I hvad du har lyst til at betale, og ikke hvad der står på prisskiltet.

Opret dit bud, så sender vi det ud til vores netværk af forhandlere.
Den der først slår til, får lov at levere til dig.

Se mere i videoen nedenfor.

 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev!

Og vind Lyngbyvasen

X

Vind Lyngbyvasen

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vind en hvid Lyngbyvase (15 cm, værdi 299 kr).

Vi trækker lod hver måned. Vinderen får besked via e-mail.