Bordlamper

Er du på udkig efter en smuk bordlampe til dit hjem, så finder du et spændende udvalg af kvalitetsdesign hos Bestemt.dk. De tidløse klassikere fra Louis Poulsen, og det nye design fra Gubi, &Tradition, Tom Dixon og andre. Et stort udvalg, som vi hele tiden arbejder på at udvide.


Smukke og elegante bordlamper i mange udformninger


I sortimentet finder du eksempelvis en smuk Flowerpot lampe fra & Tradition, som er designet af Verner Panton. Den elegante lampe fås i flere størrelser og farver, og den er anerkendt over hele verden. Flowerpot Lamperne findes som en hel serie af bordlamper og pendler og fås i mange udformninger. Verner Pantons Panthella bord- og gulvlampe fra 1971 er en smukt udformet lampe med en organisk form, og en elegant opal hvis skærm. Lampen er stadig en bestseller. Du finder også den smukke Bellevue bordlampe, som blev designet af Arne Jacobsen i 1929. Lampens design og produktion er fra Bauhaus-perioden, og skærmen har en skæring på 45 grader. Lamperne i Bellevue-serien fås i nye spændende farver og materialer, så de stadig er moderne i dag. Det er også her i sortimentet, du har mulighed for at finde flotte PH-bordlamper fra Louis Poulsen.


God og ægte kvalitet til favorable priser


Den rette lyssætning i boligen er vigtig, så du føler dig godt tilpas. Med en smuk designerlampe, kan du få præcis den stemning, du ønsker i dit hjem. Bordlamperne er ikke kun funktionelle, men er i høj grad også æstetisk smukke at se på, så det er samtidig små kunstværker, du har stående i dit hjem, som giver netop det lys, du har brug for. Når du går på opdagelse hos Bestemt.dk finder du et stort udvalg flotte designprodukter, og du kan garanteret spare penge, når du selv for mulighed for at give dit bud på en pris, sammenlignet med hvis du skal ind i en fysisk butik eller netbutik og betale fuld pris for det samme designprodukt. Bestemt.dk samarbejder med autoriserede forhandlere, så du kan være helt tryg ved, at alle designprodukter, som sættes til salg, er ægte, når du handler med dem. Med en smuk designerlampe får du langtidsholdbar kvalitet og smuk og dekorativ kunsthåndværk til dit hjem, som du kan nyde at se på, og samtidig få den stemning, du ønsker i dit hjem.


Det behøver ikke at være dyrt at købe en designerlampe, og hos Bestemt.dk er konceptet, at det er kunden, som bestemmer prisen. Du kan oprette dig gratis via hjemmesiden og give dit bud på den designerlampe, du ønsker dig. Vi sender dig bud ud til de tilmeldte forhandlere. Den der først accepterer dig bud, får lov at levere til dig. På den måde kan du spare mange penge på flotte bordlamper til dit hjem, og du slipper for al besværet med selv at skulle indhente tilbud hos forskellige forhandlere og sammenligne priser online. Det eneste, du behøver for at få den bordlampe, du ønsker dig, er en internetforbindelse, og så kan du straks afgive dit bud og afvente forhandlerens svar. Nemmere bliver det ikke.


 

Der er ingen produkter i denne kategori.

Sådan får du rabat 

Bestemt vender handelen på hovedet, og tager udgangspunkt I hvad du har lyst til at betale, og ikke hvad der står på prisskiltet.

Opret dit bud, så sender vi det ud til vores netværk af forhandlere.
Den der først slår til, får lov at levere til dig.

Se mere i videoen nedenfor.

 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev!

Og vind Lyngbyvasen

X

Vind Lyngbyvasen

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vind en hvid Lyngbyvase (15 cm, værdi 299 kr).

Vi trækker lod hver måned. Vinderen får besked via e-mail.