Bolig

Hvem vil ikke gerne indrette sin bolig med stil og med et præg af personlighed?


I vores Bolig-kategori har vi møbler til alle personligheder og alle hjem. Vi har et hav af borde, stole, lamper, osv. hvor mange af de helt store designeres designs er repræsenteret. For blot at nævne nogle af dem, har man mulighed for at byde på den smukke Arne Jacobsen stol, som vi i dag kender under navnet ”Dråben”.  Foruden denne stol kan man byde på stolen ”Serie 430” som er designet af Verner Panton i 1967 og altid vil være populær i de danske hjem, da denne symbolisere flot dansk design i den bedste kvalitet.
Udover stole er både borde og lamper stærkt repræsenteret i denne kategori, hvor vi i bord kategorien har flere eksempler på borde fra bl.a. Normann CPH og Andersen Furniture. I kategorien finder man både borde som kan benyttes i spisestuen, stuen eller sågar til baren. Det er altså muligt at finde noget for enhver smag. Belysningskategorien indeholder både bordlamper, pendler, gulvlamper osv. Her har vi med de helt store designere inden for dette felt at gøre. For blot at gøre opmærksom på et par stykker af dem, så har vi Secto Design, Verner Panton med den populære og tidsløse pendel som vi kender som ”Globe” og &Traditions ”Flowerpot” bordlampe som er designet af Verner Panton og altid vil være en evig klassiker og kun bliver mere og mere populær i de danske hjem.


Vi bestræber os på hele tiden at opdatere denne kategori, med de nyeste designs inden for boligen. Men skulle der være en ting du ikke kan finde, så er du mere end velkommen til at kontakte os og vi opretter hvis muligt, hellere end gerne det pågældende produkt til dig. 

Der er ingen produkter i denne kategori.

Sådan får du rabat 

Bestemt vender handelen på hovedet, og tager udgangspunkt I hvad du har lyst til at betale, og ikke hvad der står på prisskiltet.

Opret dit bud, så sender vi det ud til vores netværk af forhandlere.
Den der først slår til, får lov at levere til dig.

Se mere i videoen nedenfor.

 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev!

Og vind Lyngbyvasen

X

Vind Lyngbyvasen

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vind en hvid Lyngbyvase (15 cm, værdi 299 kr).

Vi trækker lod hver måned. Vinderen får besked via e-mail.