B&O

Bang & Olufsen – eller B&O – er en anerkendt dansk design virksomhed. B&O markedsfører og udvikler et stort udvalg af high-end produkter. Herunder TV og telefoner, som for 10 år siden var i de fleste danskers hjem. Nu er deres musiksystemer og højtalere et must-have i ethvert moderne hjem.

De mest populære produkter lige nu er B&O Play kollektion, der kan købes i en række butikker landet over. Kollektionen indebærer bl.a. høretelefoner, trådløse højtalere og højtalere der har et unikt musikstreamingssytem.

Produkterne har overtaget positionen og er blevet et uundværligt design. B&O formår her at kombinere ny teknologi og brugervenlighed, med kvalitet og design, hvilket har gjort denne succes.

Bang & Olufsen blev grundlagt i 1925 af Peter Bang og Svend Olufsen – to ingeniører. Virksomheden har helt fra start af, produceret revolutionerende produkter indenfor radioer og højtalere.

Efter dette har B&O været de bl.a. produceret den første fjernkontrol – i 1974. Siden da er brandet blevet et ikon for kvalitet og design,  af en lang tradition for godt håndværk og teknologisk udvikling.

Jacob Jensen var fra 1960’erne til 1970’erne hovedmanden bag Bang & Olufsen. Efter dette, i 1980’erne blev David Lewis chefdesigner for virksomheden.

B&O er store internationalt og har egne butikker i mere end 100 lande. De omsætter for milliarder af kroner, hvert år. Udenlandsk ses højtalerne og musiksystemerne som eksklusive produkter og er kendt for sit skandinaviske design.

Vidste du..?
At B&O har udviklet eksklusive bilradiosystemer til bl.a. Mercedes-Benz, Audi og BMW?

At Bang & Olufsen har modtaget en række hædersbeviser og pladser på udstillinger, for deres designklassikere. Du kan bl.a. finde dem permanent udstillet på Museum of Modern Art i New York.

At Bang & Olufsen I 2013 lancerede The Living Room Tour, som er et officielt samarbejde med nogle af de bedste musikere. Touren startede med Paul McCartney.

At selskabet i 2015 kunne fejre 90-års fødselsdag. 

Der er ingen produkter i denne kategori.

Sådan får du rabat 

Bestemt vender handelen på hovedet, og tager udgangspunkt I hvad du har lyst til at betale, og ikke hvad der står på prisskiltet.

Opret dit bud, så sender vi det ud til vores netværk af forhandlere.
Den der først slår til, får lov at levere til dig.

Se mere i videoen nedenfor.

 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev!

Og vind Lyngbyvasen

X

Vind Lyngbyvasen

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vind en hvid Lyngbyvase (15 cm, værdi 299 kr).

Vi trækker lod hver måned. Vinderen får besked via e-mail.