Anne Boysen

Anne Boysen Lorenzen er en dansk kvinde som er uddannet arkitekt med speciale i møbler fra Arkitektskolen i Aarhus i 2012. I 2011 var Anne så heldig at vinde Erik Design Award med sin lækre og super flotte daybed Senecio.

Anne har et meget modigt tilgang til design og er ikke bare for at skille sig ud i valg af materialer, former osv. til hendes designs. Hun er rigtig god til at eksperimenter og benytte farver til sine designs. Anne Boysen har i dag sin egen tegnestue, hvor hun bl.a. sidder og udvikler/arbejder på nye designs indenfor både møbel- og produktdesign.

Anne Boysen elsker at lave innovative og legende design og så har hun også en forståelse for hvordan hun får kunsten indover. Hun er drevet af iden om at skabe noget og så elsker hun at arbejde med det æstetiske.
 Indtil videre har Anne bl.a. lavet en super fed sofa fra Erik Jørgensen, som går under navnet Toward. Derudover har hun designet skamler for Bent Hansen og Arch You fra Appllicata. Så man kan rolig sige Anne Boysen ligeså langsomt er kommet ind på det danske designmarked.

Skulle der være en ting du ikke kan finde på vores hjemmeside, så er du mere end velkommen til at kontakte os og vi opretter hvis muligt, meget gerne det pågældende produkt til dig.

Der er ingen produkter i denne kategori.

Sådan får du rabat 

Bestemt vender handelen på hovedet, og tager udgangspunkt I hvad du har lyst til at betale, og ikke hvad der står på prisskiltet.

Opret dit bud, så sender vi det ud til vores netværk af forhandlere.
Den der først slår til, får lov at levere til dig.

Se mere i videoen nedenfor.

 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev!

Og vind Lyngbyvasen

X

Vind Lyngbyvasen

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vind en hvid Lyngbyvase (15 cm, værdi 299 kr).

Vi trækker lod hver måned. Vinderen får besked via e-mail.