Andreas Lund and Jacob Rudbeck

De to herrer, Andreas og Jacob har begge en baggrund inden for design.
Jacob har studeret på Det Kongelige Danske Kunstakademi og Kunstakademiets Arkitektskole. Andreas derimod har en baggrund fra den Danske Designskole fra år 2000. Andreas og Jakob har begge to arbejdet selvstændig og har haft deres egne designstudier, inden de mødte hinanden som da de begge undervidste i design og derfra begyndte deres samarbejde at blomstre.

Andreas og Jacob har sammen designet Normann CPH’s pendellampen ”Bell” som fremgå meget robust, minimalistisk og rå. Ved designet af denne lampe har det været meget vigtigt for dem, at der er fokuseret på en udformning hvor der er plads til at både designet og interiør kan udfolde sig på en anderledes og ikke så almindelig måde.

Lampen skaber det fineste lys og er perfekt indover spisebordet, da lyset er blødt og behageligt at kigge på. Som en sidste detalje på den smukke lampe, så har de valgt at ledningen ikke blot er en nødvendighed i dette design, men her indgår i selve designet.

Skulle der være en ting du ikke kan finde på vores hjemmeside, så er du mere end velkommen til at kontakte os og vi opretter hvis muligt, meget gerne det pågældende produkt til dig.

Der er ingen produkter i denne kategori.

Sådan får du rabat 

Bestemt vender handelen på hovedet, og tager udgangspunkt I hvad du har lyst til at betale, og ikke hvad der står på prisskiltet.

Opret dit bud, så sender vi det ud til vores netværk af forhandlere.
Den der først slår til, får lov at levere til dig.

Se mere i videoen nedenfor.

 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev!

Og vind Lyngbyvasen

X

Vind Lyngbyvasen

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vind en hvid Lyngbyvase (15 cm, værdi 299 kr).

Vi trækker lod hver måned. Vinderen får besked via e-mail.