Andersen Furniture

Andersen Furniture er en dansk designvirksomhed i verdensklasse. Virksomheden startede i 1916, men det er i særdeleshed samarbejdet med designduoen byKATO, der har skabt opmærksomhed om Andersen Furniture. byKATO består af designerne Karl Rüdiger Rossel og Tonny Glismand, som ud over det meget tætte samarbejde med Andersen Furniture, også har designet for Bolia og HMS Furniture Group. 

Under mottoet ”Timeless since 1916,” skaber Andersen Furniture ekstraordinære arkitekttegnede møbler, der gør det nemt at skabe individuelle hjem med kant og karakter. Andersen Furniture blev etableret i 1916 af snedkermester I.C.A. Jensen. I starten fungerede Andersen Furniture som et snedkeri, men gik efterhånden over til arkitekttegnede møbler. 1 1978 købte brødrene Knud og Vagn Andersen firmaet og det er siden da blevet i familien med følgeskab af Poul Frandsen, som indtrådte i ledelsen i 2012. 

Af Andersen Furnitures designs vil vi specielt fremhæve det smukke og funktionelle opbevaringsmøbelS3, det prisbelønnede spisebordT1samt den klassiske The Andersen Chair. 

På Bestemt.dk kan du finde mange af Andersen Furnitures designs – hvis der er noget du ikke kan finde, så kontakt os. Vi opretter det gerne til dig.

Der er ingen produkter i denne kategori.

Sådan får du rabat 

Bestemt vender handelen på hovedet, og tager udgangspunkt I hvad du har lyst til at betale, og ikke hvad der står på prisskiltet.

Opret dit bud, så sender vi det ud til vores netværk af forhandlere.
Den der først slår til, får lov at levere til dig.

Se mere i videoen nedenfor.

 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev!

Og vind Lyngbyvasen

X

Vind Lyngbyvasen

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vind en hvid Lyngbyvase (15 cm, værdi 299 kr).

Vi trækker lod hver måned. Vinderen får besked via e-mail.