Jobtasker

En jobtaske skal gerne være praktisk og rummelig – den skal kunne indeholde de vigtigste dokumenter fra jobbet, uden at blive beskadiget. Den skal desuden kunne rumme en laptop og lader. En laptop er i de fleste tilfælde en fast inventar i de fleste kvinders garderobe.


Dertil skal kvaliteten være helt i top. En jobtaske er en taske der bliver brugt dagligt, så den skal kunne klare de udfordringer der er, på jobbet eller studiet.


Det gør selvfølgelig ikke noget, at den samtidig ser lækker ud – og føles lækker. På den måde kan tasken sagtens tages med, når man skal hente ungerne, i supermarkedet eller på café med veninderne. Den skal være anvendelig til mange forskellige lejligheder – da man ikke altid kommer lige hjem, efter arbejde.


Vi har samlet nogle lækre tasker, der er ideelle som jobtasker. De er i god kvalitet og vil helt sikkert være et hit, i din garderobe og på din arbejdsplads.
Men skulle der være en taske eller et brand du ikke kan finde, er du meget velkommen til at kontakte os, og vi vil gøre hvad vi kan for at hjælpe dig. 

Der er ingen produkter i denne kategori.

Sådan får du rabat 

Bestemt vender handelen på hovedet, og tager udgangspunkt I hvad du har lyst til at betale, og ikke hvad der står på prisskiltet.

Opret dit bud, så sender vi det ud til vores netværk af forhandlere.
Den der først slår til, får lov at levere til dig.

Se mere i videoen nedenfor.

 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev!

Og vind Lyngbyvasen

X

Vind Lyngbyvasen

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vind en hvid Lyngbyvase (15 cm, værdi 299 kr).

Vi trækker lod hver måned. Vinderen får besked via e-mail.