Accessories

Man skal ikke undervurdere accessoires, da dette er en meget vigtig del af det signal man sender udadtil samt er med til at sætte præget over ens egen individualitet samt personlige stil. Dette gælder uanset om man er mand eller kvinde. Til trods for den store forskel der er på kønnene, så er accessoires vigtigt for begge for at signalere personlig stil og selvtillid. Accessories er alt afgørende for at et outfit sidder lige i skabet – de kan på ingen tid være med til at peppe dine outfits op og sætte det sidste præg. For at nævne nogle af de uundværlige accessoires der er, så er punge, clutch og tørklæder nogle af de ting der står højest på listen over ting de outfit er nød til at indeholde. I denne kategori er alle tre accessoires stærkt repræsenteret og kategorien indeholder brands fra designere som, Malene Birger og HOPE.
Vi bestræber os på hele tiden at opdatere denne kategori med de nyeste designs. Men skulle der være en ting du ikke kan finde, så er du mere end velkommen til at kontakte os og vi opretter hvis muligt, meget gerne det pågældende produkt til dig.

Der er ingen produkter i denne kategori.

Sådan får du rabat 

Bestemt vender handelen på hovedet, og tager udgangspunkt I hvad du har lyst til at betale, og ikke hvad der står på prisskiltet.

Opret dit bud, så sender vi det ud til vores netværk af forhandlere.
Den der først slår til, får lov at levere til dig.

Se mere i videoen nedenfor.

 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev!

Og vind Lyngbyvasen

X

Vind Lyngbyvasen

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vind en hvid Lyngbyvase (15 cm, værdi 299 kr).

Vi trækker lod hver måned. Vinderen får besked via e-mail.